|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
madraci
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
 

Protuprovalni alarmi


Ukoliko provalnik odluči provaliti u Vaš dom vjerovatno će to i uspjeti ukoliko je dovoljno brz i ništa ga ne omete u provali.

Razmišljajući o unapređenju osiguranja Vašeg doma Vi ga u tome možete omesti tako što ćete njegov zadatak učiniti težim.

Različiti alarmni sustavi, koji nude potpunu sigurnost i laganu ugradnju pa čak i mogućnost kasnijeg proširenja i unapređenja, dostupni su po različitim cijenama.

Znak sirene ili zvona na ulaznim vratima ili prozorima koji jasno govori da je kuća zaštićena nekim protuprovalnim sustavom automatski će natjerati većinu provalnika da dobro promisle o provali u takav objekt.

Glasan alarm će svakako omesti i one koji u takav objekt odluče ući i skratiti vrijeme koje imaju za krađu i bijeg. Postoje alarmni sustavi za cijelu kuću koji upozoravaju na provalu ili sustavi koji se sastoje od jedne jedinice za otkrivanje provalnika kada je ušao u kuću.

Također postoje i bežični alarmni sustavi koji su opremljeni magnetnim nosačima i pasivnim infracrvenim detektorima. Sirene i stroboskopska svijetla koja usporavaju i plaše provalnika opremljena su baterijama dugog životnog vijeka pa mogu trajati i do četiri godine.


Uz to može se još ugraditi i ručni prekidač za alarm koji je vrlo osjetljiv pa će i najmanji pritisak na njega aktivirati alarm.

Protuprovalni alarmi su ili pasivni sustavi ili sustavi za osiguravanje određenog područija. Postoje i alarmni sustavi koji su kombinacija oba ova sustava.

Na tržištu su dostupni mnogi protuprovalni alarmi koje uz pomoć uputa možete sami ugraditi, ali za kompleksnije sustave osiguranja ipak pozovite stručnjake za ugradnju.

 
 

Alarmi video nadzor - sadržaj

protupožarni alarmi sigurnosna rasvjeta protuprovalni alarmi
video nadzor sigurnosne rešetke sigurnosne kamere
 

 
alarm video nadzor sigurnosne rešetke protupožarni alarmi protuprovalni alarmi sigurnosne kamere alarmi detektori dima sigurnosna rasvjeta detektori ugljičnog monoksida nadzorne kamere