|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
 

Sigurnosne rešetke za prozore i vrata.


Procjenjuje se da 60% provala počinje ulaskom kroz prozor sa stražnje strane kuće.

Prozori koji su na visini manjoj od 350 centimetara predstavljaju visoki sigurnosni rizik i u većini slučajeva, a posebno u slučaju podrumskih przora.

Na takve je prozore dobro postaviti zaštitne rešetke. Zaštitne rešetke trebale bi se postaviti sa unutarnje strane prozora kako bi se osiguralo da ih nitko nije dirao, mijenjao ili sabotirao.

Razbijanje stakla prije onesposobljavanja rešetki najčešće će obeshrabriti provalnika zbog rizika da aktivira protuprovalni alarm ili da ga čuju susjedi. Kada razmišljate o ugradnji zaštitnih rešetaka važno je da shvatite da prednosti života iza čvrste fiksne rešetke ima i svoje nedostatke.

U slučaju požara ili slične situacije u kojoj se možete naći fiksna rešetka na prozoru može postati smrtonosna zamka. Ukoliko ugrađujete zaštitne rešetke pobrinite se da imaju sustav za brzo otvaranje tako da je moguće iznutra otvoriti rešetku u slučaju nužde.


Ukoliko na Vašoj kući, a posebno na spavaćoj sobi nemaju mogućnost brzog otvaranja trebali bi razmisliti o njihovoj zamjeni ili prilagođavanju.

Danas mnogi mali poduzetnici koji svoju robu izlažu u izlozima shvaćaju da su zbog toga meta provalnika. Iako čvrsto staklo smanjuje rizik od mogućnosti provale ugradnja zaštitnih rešetki dodatna je mjera sigurnosti koju možete primjeniti.

Bilo da ste vlasnik kuće ili obrta, preduzmite ovaj jednostavan učinkovit korak sada i identificirajte loše osigurane prozore i vrata te ih osigurajte fizičkom rešetkom koja će znatno smanjiti rizik od provale.

 
 

Alarmi video nadzor - sadržaj

protupožarni alarmi sigurnosna rasvjeta protuprovalni alarmi
video nadzor sigurnosne rešetke sigurnosne kamere
 

 
alarm video nadzor sigurnosne rešetke protupožarni alarmi protuprovalni alarmi sigurnosne kamere alarmi detektori dima sigurnosna rasvjeta detektori ugljičnog monoksida nadzorne kamere