|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
madraci
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
 
Kupnja kuhinje

Ukoliko je jedina karakteristika kuhinje koju kupujete cijena tada ovo nije članak za Vas. Razlog je prilično jednostavan ukoliko ste u velikoj mjeri ograničeni cijenom tada nemate niti što birati.

Kupiti ćete kuhinju koju si možete priuštiti i time će Vaša avantura kupnje kuhinje biti završena.

Ili ipak neće ?

Puno je kuhinjskih elemenata koji su ukoliko napravljeni od loših materijala iako jeftini u konačnici najskuplji po Vas. Zapamtite, jeftino je često puta najskuplje. Što Vam vrijedi jeftina kuhinja ako će se ladice razletjeti, radna ploča izgrebati a majstor posao ugradnje kuhinje odraditi loše.

Saloni za prodaju kuhinja.

Iako na tržištu postoji prilično dovoljno mjesta gdje možete svoju kuhinju vidjeti uživo ta su mjesta obično nastanjena lošim prodavačima koji će Vas pod svaku cijenu pokušati prevariti, prodati Vam skuplju kuhinju od one koju želite ili Vam jednostavno prodati bilo što samo da Vam nešto prodaju.

Naravno na tržištu ima popriličan broj educiranih prodavača koji će vam prodati samo ono što želite, no njihov je broj svakoga dana sve manji i manji. U prodajnim salonima kuhinja sa pravom se osjećate kao ovca za šišanje, no nametljivi prodavači sa svojom "Mogu li vam pomoći ?" rečenicom ipak se mogu izbjeći.

Danas u doba interneta svaka respektabilna tvrtka za prodaju kuhinja ima svoje web stranice na kojima ima izloženu svoju ponudu kuhinja. Tražite one koje imaju najviše detalja o pojedinim kuhinjskim elementima, one koje imaju iskustva korisnika na stranicama i transparentno objavljene uvjete montaže i dostave.

Ukoliko to nemaju odlučite se za neku drugu tvrtku.

Osnovni savjeti za izbor, tražite iskustva korisnika koji su već kupili kuhinju kod te tvrtke, ne kupujte zbog dobrih i lijepo oblikovanih oglasa, jedina reklama kojoj možete u potpunosti vjerovati je glas koji o tvrtki pronose njezini kupci, pokušajte ih pronaći po internetskim forumima, među susjedima, znancima i kolegama sa posla.

Želite li imati kuhinju koja će dugo trajati obratite posebnu pažnju na ormariće, oni ne smiju biti tanki već najmanje 18-20 mm debeli. Ladice trebaju imati metalne klizače i čvrste stranice, sve drugo sa vremenom će se izobličiti i postati neupotrebljivo. Ne zaboravite planirati pločice za kuhinje.

Pokušajte uspostaviti dobar kontakt sa prodavačem, svakako dogovorite pregled jednom postavljene kuhinje ali i osobu koja će nadgledati samo postavljanje. Prije preuzimanja postavljane kuhinje dobro ispitajte sve njezine dijelove, potražite eventualna oštećenja ili nesavršenosti.

Nikako ne plaćajte cijelu kuhinju i montažu unaprijed, ostavite bar 20% od cijene kuhinje u svom džepu kako bi se osigurali da ćete dobiti sve kupljene dijelove i da će svi elementi biti pravilno postavljeni.

Planirajte rokove postavljanja kuhinje, u taj plan izrade uključite sve osobe koje u tom procesu sudjeluju, pobrinite se da budu dobro sinkronizirani jer samo tako ćete osigurati da nećete morati čekati na na svoju kuhinju više nego što ste pristali.


 
 

Kuhinje - opremanje, uređenje, savjeti

postavljanje sudopera u kuhinju odvod u kuhinji odštopavanje sudopera
ugradnja novih slavina kuhinjski stilovi savjeti za uređenje kuhinje
ljetne vanjske kuhinje uređenje male kuhinje tipovi modeli kuhinja
jednostrana kuhinja dvostrana kuhinja L kuhinje
dvostruko L kuhinje U kuhinje odabir hladnjaka
moderne kuhinje radne ploče kupnja kuhinje
kantiranje retro kuhinje
 
 
 
kuhinje hladnjaci kuhinjski namještaj male kuhinje ljetne kuhinje odabir hladnjaka uredenje kuhinje odvod u kuhinji tipovi kuhinja ugradnja sudopera U kuhinje L kuhinje kuhinjski stilovi postavljanje slavina nove kuhinje moderne kuhinje kupnja kuhinje retro kuhinje