|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
 

U kuhinje.

Kuhinje u obliku slova U mogu se smatrati dvostranim kuhinjama sa jednim zatvorenim krajem.

Zatvoreni se kraj može iskoristiti za postavljanje štednjaka ili ploče za kuhanje. ovakav je tip kuhinje popularan kako u malim tako i u velikim kuhinjama.

Ovaj tip kuhinje savršen je za obitelji koja puno koriste kuhinju, a uz to i osigurava puno mjesta na radnim plohama. Dio ove kuhinje može se po potrebi tretvoriti u manji stolić koji možemo koristiti za objede.

Ovakav raspored osigurava dobru prohodnost i funkcionalnost korištenjem klasičnog kuhinjskog trokuta. Zatvoreni kraj U kuhinje omogoćava nam i postavljanje dodatnih ormarića za skladištenje posuđa ili namirnica.

Kod ovakve vrste kuhinja sve su radne površine lako dostupne pa bi stoga U kuhinja mogla biti jedini izbor ukoliko radimo na vrlo malom prostoru. Ovaj je tip kuhinje također pogodan ukoliko trebamo jedan kraj velike prostorije koristiti kao kuhinju.

Kako bi zadržali funkcionalnost, te kako bi se ormarići i kuhinjski aparati mogli nesmetano koristiti pokušajte između paralelnih dijelova U kuhinje ostaviti barem 120 centimetara razmaka.

Iako ovakav raspored pruža najviše mjesta za odlaganje i najveću površinu radnih ploha on zauzima tri od četiri zida što uvelike smanjuje površinu poda i donekle nam ograničava kretanje po kuhinji.

Ukoliko prostor u koji želite ugraditi Vašu kuhinju nije baš pre velik ipak savjetujemo ugradnju nekog drugog tipa kuhinje kao na primjer L kuhinje.


 
 

Kuhinje - opremanje, uređenje, savjeti

postavljanje sudopera u kuhinju odvod u kuhinji odštopavanje sudopera
ugradnja novih slavina kuhinjski stilovi savjeti za uređenje kuhinje
ljetne vanjske kuhinje uređenje male kuhinje tipovi modeli kuhinja
jednostrana kuhinja dvostrana kuhinja L kuhinje
dvostruko L kuhinje U kuhinje odabir hladnjaka
moderne kuhinje radne ploče kupnja kuhinje
kantiranje retro kuhinje
 
 
 
kuhinje hladnjaci kuhinjski namještaj male kuhinje ljetne kuhinje odabir hladnjaka uredenje kuhinje odvod u kuhinji tipovi kuhinja ugradnja sudopera U kuhinje L kuhinje kuhinjski stilovi postavljanje slavina nove kuhinje moderne kuhinje kupnja kuhinje retro kuhinje