|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
madraci
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
podovi selidbe, prijevozi
 
 
Euro gradnja d.o.o. Milenka nekretnine


Stranice tvrtke Euro gradnja d.o.o. informiraju o različtim uslugama koje pruža tvrtka Euro gradnja d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke je graditeljstvo, trgovina, turizam i ugostiteljstvo. Dodatno se tvrtke preko svoje "Građevinske apoteke" bavi i prodajom građevinskog materijala "SIKA". Tvrtka zapošljava vrsne stručnjake različtih zanimanja. Posebnost tvrtke je visokogradnja. Na stranicama možete naći dodante informacije, kontakt podatke i listu referentih radova.


Tvrtka specijalizirana za prodaju nekretnina na otoku Braču, pomaže Vam pronaći pravu kuću, vikendicu, ili vilu. Kao arugmente upravo njihovog angažmana navode slijedeće argumente; poslovna etika, visoki standardi, vezanost uz kupca a ne graditelje ili vlasnike nekretnina, Bračani su i dugo se godina bave prodajom nekretnina na otoku Braču. Na informativnoj stranici donose sve potrebne podatke ali i iskustva korisnika koji su polovali sa njima. Tražite li nekretninu na otoku Braču, svakako razmislite i o angažamnu usluga tvrtke Milenka Nekretnine
   
Neprom nekretnine Pan Adria nekretnine
Gorski Kotar oaza je netaknute prirode u Hrvatskoj, tražite li i Vi svoju novu nekretninu na području gorskog Kotara pokušajte pregledati ponudu tvrtke Neprom Nekretnine. U njihovoj ponudi možete naći; vikendice, zemljišta i kuće. Na stranicama se nalazi ažurni cjenik posredničkih usluga. Posebnost njihove ponude kuća su male goranske stare kuće koje možete kupiti za cijene koje kreću već od 40 000 eura. Tražite li i Vi mjesto na kojem ćete se vratiti prirodi kupite kuću u Goroskom Kotaru, cijene su za sada još uvijek prihvatljive no očekuje se rast cijena zato požurite sa svojom odlukom.

Agnecija za prodaju nekretnina sa djelovanjem u cjeloj Hrvatskoj na stranicama nudi različite vrste nekretnina; stanovi, kuće, vikendice, zemljišta, poslovne objekte. Nekretnine je moguće pretraživati preko različitih parametara poput cijene, datum unosa oglasa ili površine. Posebnost tvrtke su poslovni objekti, restorani, industrijska skladišta, tvorničke hale. Na stranicama možete pronaći i vieliki broj različtih građevinskih zemljišta i sve potrebne kontakt podatke.