|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
podovi selidbe, prijevozi
 
  
Krečenje - pročitajte savjete o krečenju zidova i krećenju stropova, što je potrebno učiniti kako bi krečenje bilo što bolje i kako na kraju ipak nebi trrbali angažirati profesionalce. Krečenje zidova i krećenje stropova mogu biti zanimljiva relaksacija od posla i uredskih obaveza.

 
Uređenje soba - Dnevne, spavaće, dječje ili radne sobe treba urediti
 
dječje,spavaće,radne i dnevne sobeUređenje dnevne sobe je problem kojem treba posvetiti dosta pažnje. Počevši od samog prostora sobe moramo se pozabaviti pomnim odabirom namještaja koji će najbolje iskoristiti arhitektonska rješenja.

Raspored namještaja, izbor ukrasa, boja zidova sve su to stvari na koje morate obratiti pažnju prilikom uređenja dnevnog boravka. U rubrici o dnevnim sobama naći ćete sve to i mnoge druge korisne savjete vezane uz uređenje Vaše dnevne sobe.

Spavaće su sobe jednako važne u svakom domu pa smo i njima posvetili jednu rubriku. U rubrici o spavaćim sobama pronaći ćete korisne informacije o uređenju i namještaju za spavaće sobe kao i o stilovima i sadašnjim trendovima u svijetu.

Iz ove bi kategorije posebno izdvojili članak „drveni namještaj za spavaće sobe“ koji će Vam otkriti sve prednosti i nedostatke drvenog namještaja za spavaonice, ali se i dodirnuti drugih vrsta namještaja za spavaće sobe.

Kako su djeca naše najveće blago otvorili smo i rubriku o dječjim sobama. Tu ćete pronaći mnogo savjeta koji će Vam pomoći da sobu Vašeg malog kauboja ili princeze pretvorite u čarobni svijet iz bajke uz prihvatljive troškove.

Posebno je popularan naš članak o bojenju dječjih soba zbog toga što je u njemu opisano kako ćete uz vrlo male troškove Vašem djetetu moći podariti sobu iz snova. Uz to možete pronaći članke o namještaju za dječje sobe i ostalim stvarima vezanim uz njihovo uređenje.

Kako dom nije samo prostor za život već ponekad postoji potreba da ga se pretvori u radni prostor počeli smo stvarati rubriku o radnim sobama i kućnim uredima. Tu možete pronaći zgodne savjete o načinima na koji ćete dio svoje dnevne sobe ili sobe za goste pretvoriti u ugodan i učinkovit kućni ured.
 
   
Novi članci u starim rubrikama - Kuhinje i kupaonice  
kuhinje i kupaoniceKuhinje su već dugo prisutne među našim rubrikama, ali se trudimo za Vas što češće napisati pokoji novi članak pa vam tako ovaj put donosimo članak o odabiru hladnjaka. Pročitajte na što sve trebate obratiti pažnju prilikom odabira novog hladnjaka i saznajte kako odabrati najprikladniji za Vašu obitelj.

Kad je riječ o uređenju kupaonica članak sa savjetima o uređenju kupaonica svakako je Vaš favorit, ali mi smo za Vas pripremili i novi članak o ugradnji kade u kupaonicu kako bi svima Vama koji imate volju i želju ponudili neke smjernice o ugradnji kade. Ukoliko ste vješti s rukama postavljajući kadu samostalno uštedjet ćete dosta novca.
 
   
Hladnjak namirnicu čuva  
Današnji hladnjaci izgledaju kao pravi mali svemirski brodovi sa svim tim lampicama, funkcijama, prikazima, modernim materijalima, policama i pretincima. Više ih nije potrebno skrivati u smočnice ili podrume jer svojim dizajnom uljepšavaju svaki prostor – funkcionalnost i estetika u punom smislu te riječi. Više o svemu pročitajte u novom jesenskom broju magazina Kuhinje&kupaonice. Osim toga u aktualnom broju pročitajte kakvi su to parni tuševi, što znači planirati kuhinju, kako izgledaju moderni kupaonski radijatori i mnoge druge zanimljivosti vezane za ova dva neophodna prostora u kući. Više na www.mbi.hr  
   
Alternativni izvori energije- solarni paneli i kolektori  
Kako bi Vaš dom bio udoban, ekonomičan i ekološki prihvatljiv pripremili smo za Vas nekoliko članaka o alternativnim izvorima energije, točnije o iskorištavanju solarne energije pomoću raznih vrsta solarnih kolektora i panela.  
   
Selidbe, prijevozi - selidbe poslovnih prostora  
selidbe prijevoziUkoliko trebate preseliti tvrtku u novi poslovni prostor dečki iz Mrav selidbi nude Vam novu brzu i kvalitetnu uslugu selidbe poslovnih prostora. Na njihovoj web stranici mrav.hr možete pronaći sve upute koje će vam pomoći da Vaša selidba protekne bez ikakvog problema. Ukoliko ste već koristili usluge selidbe možete njihov rad ocijeniti putem kratkog online upitnika koji se nalazi na njihovom webu.

 
   
Sigurnost doma - alarmi i video nadzor  
Nekoliko članaka posvećenih raznim vrstama alarmnih sustava sustava video nadzora i sigurnosti doma nalazi se u ovoj kategoriji.Svakako pročitajte članak o video nadzoru i saznat ćete kako u današnje vrijeme možete relativno jeftino imati kvalitetan video nadzor nad svojim posjedom.  
   
 Savjeti za uređenje doma  
ručniciKupaonica je obično najmanja prostorija u domu, a u njoj svi ukućani provode dobar dio svog intimnog vremena. Saznajte par savjeta kako urediti kupaonicu, dodacima upotpuniti izgled.

Kreirajte sami izgled svoje kupaonice, malim trikovima osvježite izgled svoje kupaonice. Prostirke za pod, zavjese za tuš, kupaonski prozor, mirisne svijeće, zdjelice, bočice, zelene biljke.Pročitajte stručne savjete o spavanju >> uređenje kupaonice savjeti
kupaonicaRenoviranje boje zidova kupaonice, zabavan je i kreativan posao. Kupaonica je prostorija koja odaje Vašu osobnost svima koji je posjete. Saznajte koje su boje zidova u tendu i kako se upotrebljavaju. Kojim bojama povećati malu kupaonicu ili pak smanjiti ogromnu kupaonicu.

Pogledajte koje boje zidova kupaonice odgovaraju Vašem ukusu i odlučite se na renoviranje zidova kupaonice.> renoviranje boja zidova kupaonice
uređenje interijera
Prije nego se odvažite na posao uređenja interijera Vašeg doma, pripremili smo deset savjeta za jednostavno uređenje soba u Vašem domu. Izmjena velikih komada namještaja, podova i prozora vrlo je skupa investicija, stoga pogledajte kako unaprijed razmisliti o uređenju koje će biti postojano i nakon par godina.

Koje boje izabrati, kakve dodatke odnosno detalje koristiti kako bi određena prosotrija izgledala prostranije i kako prilagoditi uređenjem atmosferu u pojedinoj prostoriji.>> savjeti za uređenje doma