|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
 

Dječje sobe.

Kao roditelj sigurno ste se ponekad zapitali kako najbolje organizirati dječju sobu. Kada imate dvoje ili troje djece ponekad dječja soba postane pretrpana stvarima za koje ne znata kamo ih staviti.

Nije lako natjerati dijete da pospremi sobu kada ni Vi sami niste potpuno sigurni kamo staviti neke od stvari koje se u njoj nalaze.

Pokušat ćemo Vam ukratko dati nekoliko smjernica i savjeta koje će pomoći i Vama i Vašoj djeci da lakše dovedete u red dječju sobu.

Za početak možete izraditi mali noćni stolić koji će istovremeno služiti i kao spremište za sezonsku odjeću van sezone. To možete jednostavno i jeftino učiniti i sami.

Sve što trebate učiniti je kupiti veću plastičnu ili metalnu kantu za otpatke i za nju dati izraditi poklopac od iverice koji će istovremeno služiti i kao poklopac i kao daska noćnog stolića. U kantu možete posložiti sezonsku odjeću koju dijete trenutno ne nosi, a dasku stolića od iverice možete prekriti platnom koje će visiti do poda i sakriti kantu za otpadke.

Platno može biti u boji sobe ili sa omiljenim likovima iz crtića, a ukoliko su dijeca mala prišijte na dio platna koji dolazi na površinu stolića deblju najlonsku foliju kako bi stolić zaštitili od proljevanja i održali čistim.

Također možete kupiti kutije za skladištenje koje se prodaju kao uredski pribor i nisu pretjerano skupe. Prednost ovakvih kutija je što su uniformne veličine i mogu se slagati jedna na drugu.

Ukoliko niste našli dekorativne kutije prednjice kutija možete ukrasiti tapetom ili ukrasnim papirom tako da odgovaraju uređenju Vaše dječje sobe.

Ukoliko želite riješenje za dječju sobu bez mnogo truda uz nešto veće troškove na tržištu postoje različiti ormarići sa ladicama, policama i kutijama u koje ćete moći posložiti i organizirati stvari vaše djece.

 
 

Sobe - uređenje, opremanje, savjeti - sadržaj

spavaće sobe dječje sobe dnevne sobe
uređenje spavaće sobe I dio namještaj za dječje sobe odabir kauča za dnevnu sobu
uređenje spavaće sobe II dio posteljina, krevetnina za dječje sobe razmještaj namještaja u dnevnoj sobi
moderna ili tradicionalna spavaća ? odabir namještaja za dječju sobu rasvjeta osvjetljenje u dnevnoj sobi
kombirnirani i ruralni stil spavaće sobe odabir kreveta za dječju sobu lampe za dnevne sobe
rasvjeta u spavaćoj sobi dječje sobe - izbor zastora zastori, sjenila u dnevnoj sobi
drveni namještaj za spavaće sobe bojanje, krečenje dječje sobe stolić za kavu
radne sobe boje u dječjoj sobi fotelje za dnevnu sobu
uređenje radne sobe vrste kinderbeta namještaj za radne sobe
rasvjeta i instalacije u radnoj sobi stolovi u radnoj sobi krečenje zidova
termo izolacijske zavjese izbor sobnih zavjesa krečenje stropova
 

 
sobe spavaće namještaj drveni namještaj dnevne dječje radne uređenje radne namještaj za dječje uređenje dječje krečenje dječje radni stol namještaj za spavaće bojenje dječje moderne spavaće krevet za dječju sobu odabir kauča zastori u dnevnoj sobi uređenje spavaće rasvjeta u dnevnoj kinderbeti zastori u dječjoj namještaj za radnu stolić za kavu tradicionalne spavaće raspored namještaja u dnevnoj uređenje sobne lampe rasvjeta u radnoj krečenje zidova krečenje stropova izbor zavjesa termo izolacijske zavjese